fredag 26 juni 2009

No more King of Pop

Lite chockartat kändes det att få nyheten om Michael Jacksons död. Inte så konstigt kanske, killen såg ju inte direkt ut som hälsan själv, men ändå. En av mina första stora musikupplevelser var Michael Jacksons skiva Bad som kom 1987. Jag och en kompis diggade järnet och försökte dansa som Michael i hennes källare. Det såg förmodligen inte klokt ut, men vi tyckte vi var skittuffa.

Blir du som jag lite nostalgisk och vill lyssna på all fantastisk musik som Michael Jackson har gjort? Eller du kanske inte har lyssnat så mycket tidigare och är nyfiken? På Huvudbibliotekt har vi några skivor med The King of Pop. En bra samling är The essential Michael Jackson som innehåller klassiska låtar som Billie Jean, Bad, Thriller, The way you make me feel och många fler.

/Linn

1 kommentar:

  1. Vad kul! Just låten BAD var också en av mina första stora musikupplevelser! Jag kommer ihåg när jag var på "knattedisco" på fritidsgården och alla barn bara kutade in på dansgolvet när låten kom på. Jag trodde inte mina öron, det var såååå bra!
    Ha de
    //Christina Å

    SvaraRadera